Egyéni pálya

Az egyéni pályák olyan szórakoztató, ügyességi- és több nehézségi fokozatú létesítmények, melyeket fákra és fák közé telepítünk. A vendégek az egyik fáról a másikra különböző akadályon jutnak át, mint pl. lecsúszók, függőhidak, Tarzan átlendülés.Az egyéni pályákat - hasonlóan a sípályákhoz - különböző színekkel jelöltük, nehézség és magasság szerint.

Pályáinkat különböző testmagasságú vendégeinknek megfelelően alakítottuk ki. A magasságkategóriák betartása kötelező, hogy mindenki stabilan elérje a biztosító drótkötelet.

 

EGYÉNI PÁLYÁK


„S” pályák 100-134 cm /pályák: sárga, narancs, pink, pepita, szürke, dual, kis csúszó/
„M” pályák 135-149 cm /pályák: citrom, narancs, pepita, pink, szürke, kis lecsúszó, zöld, lila1, lila2, arany, dual és nagy lecsúszó/
„L” pályák 150 cm felett /pályák: zöld, lila1, lila2, kék, türkiz, barna, verseny, dual, nagy és óriás lecsúszó/

 

DUAL PÁLYAMagyarországon elsőként készítettük el az egyéni pályától rendhagyó dual pályát. Ezen felnőttek és gyerekek közösen tehetik próbára erejüket és ügyességüket. Kizárólag itt lehetséges, hogy egyszerre, egyidőben ketten tartózkodjanak az adott akadályon, egymást bíztatva, segítve kalandozhatnak. A közös siker és élmény garantált!

 

VERSENYPÁLYA


A versenypályán egyszerre két mászó teszi próbára erejét, ahol a résztvevők ellentétes irányból kezdik meg a feladatot, de ugyanazt az utat bejárva teljesítményük igény szerint mérhető.  (az időtartamot minden vendég önállóan mérheti)
Az egyéni pályákra való felkészülés minden esetben ugyanúgy történik:


- Vendégeink különféle technikai eszközöket kapnak (beülő, sisak)
- Ezután szakképzett animátor kollégánk vezetésével gyakorlópályán tanulják meg a kapott eszközök és az akadálypálya biztonságos használatát
- Ezt követően indulhatnak a testmagasságuknak megfelelő pályákon, ahol már önállóan, egyénileg haladnak
A rendelkezésre álló 2 óra alatt a vendégek tetszés szerint használhatják a magasságuknak megfelelő pályákat, akár ugyanazt egymás után többször is


A sétálójegyet váltó vendégek a földön kísérhetik a mászókat, fotózhatnak, bíztathatják őket a nehezebb akadályok előtt.

Képzett személyzetünk folyamatosan felügyeli a vendégek biztonságos haladását, szükség esetén szakszerű mentést végez.


A gyakorló pálya használata kötelező!

TILOS EGYSZERRE MINDKÉT KARABINERT KIAKASZTANI!


A pálya nem rendeltetésszerű használata, illetve a gyakorlópályánál elhangzott szabályok figyelmen kívül hagyása a vendég kizárását vonhatja maga után!

Vendégeink felszerelései kimondottan Kalandparkokra kifejlesztett, a Petzl cég által gyártott termékek.