Vállalati, családi

Örömmel tapasztaljuk, hogy a vállalatok, cégek életében egyre inkább megjelennek az olyan típusú rendezvények, melyekkel munkavállalóik iránti figyelmességüket kommunikálják, köszönetet nyilvánítanak elkötelezettségükért. Az egész éves kemény munka közben ritkán nyílik lehetőség, hogy a dolgozók magánszférája kerüljön előtérbe, a kollégák közelebbről is megismerjék egymást és azok hozzátartozóit. Ennek enged teret egy családi nap.
Az ilyen esemény célja elsősorban a szórakozás, kikapcsolódás, de nem elhanyagolható a csapatépítés hatása sem. Mivel a rendezvény lényege kiszakadni az irodából a monitorok elől, egy szabadtéri, természetes környezet kedvez leginkább a hangulatnak.
Mi lenne természetközelibb, mint a Normafa erdejében meghúzódó Kalandpályánk?!
Színes, választékos programjaink között minden korosztály képviselői megtalálják szórakozásukat. Nagy hangsúlyt fektetünk a mozgásra, de arról sem feledkezünk meg, hogy a rendezvény célja, hogy a cég vezetősége, dolgozói és a hozzátartozók kötetlen formában töltsenek el egy kellemes napot.
500 főig vállaljuk Kalandpályánkon a családi napok teljeskörű szervezését. Ennél nagyobb létszám esetén pályánkat a rendezvény kiegészítő, opcionális programjaként tudjuk biztosítani.

Kérje részletes, cégre szabott ajánlatunkat a program@kalandpalya.hu e-mail címen vagy a +36 20/345-6823-as telefonszámon.


* -al jelölt mezők kitöltése kötelező