Csapatépítés

ADRENALINBOMBA CSAPATJÁTÉKOK ÉS TRÉNINGEK 2016


A csillebérci adrenalinbomba egy elit tréneri és csapatépítő alakulat a Challengeland Kalandpályán belül. 2006-ban alapították a megszokott közegből kitörni vágyó, lendületes kalandorok számára. Trénerei a Francia Idegenlégió Ejtőernyős ezredében szolgáltak. Küldetésüknek érzik, hogy ezt a misztikus és izgalmas világot elérhetőbbé, közelibbé tegyék mindenki számára.

 


Az alakulat sikerét és minőségét a hagyományos tréneri szakértelmen kívül az „esprit de corps” -nak (csapatszellem) is köszönheti, aminek segítségével a különböző cégektől, beosztásokból érkező, sokféle igényű férfiakat és nőket képes egy csapattá kovácsolni.


A csillebérci Adrendalinbomba nem csupán a fizikai, közösen végrehajtandó feladatok által éri el a csoportok együttműködését, hanem rendkívül nagy hangsúlyt fektet a résztvevők önálló gondolkodására, kezdeményezőkészségére is.

 


Egy közösség – munkahely - életében fontos szerepet játszik a csoporthoz való viszonyulás, a közösség építése, emellett azonban kifinomult kommunikációval az egyén csoporton belüli szuverenitását is elfogadni és fejleszteni kell.

A „kiképzések’ hatékonyságát a pontos előegyeztetések, közösségre,- személyre szabott speciális feladatok garantálják.

 

 


 

A programok között megtalálható az egyéni mászás, csapatépítő pálya, rönkvár játékok, földi labirintus pálya, túlélő túra, versenypálya, kalandos földi játékok.

Kalandparkunkban lehetőség nyílik bográcsos ételek elkészítésére.

 


 

Csoportlégszámtól függően többféle csomagtípusunk van: egyedi ajánlatkéréshez telefonon vagy e-mailben kérjen információt.

Természetesen a csomagoktól eltérő ajánlatot is el tudunk készíteni az előzetes igényük felmérése alapján.

Kérésre az egyéni látogatók kizárásával zártkörűséget is biztosítunk, amely lehet részleges is, akár fél napra is.

Kérje részletes cégre szabott ajánlatunkat a program@kalandpalya.hu e-mail címen vagy a +36 20/345-6823-as telefonszámon.

* -al jelölt mezők kitöltése kötelező